Zagura’s weblog contains subjective opinions about life, GNU/Linux, computer hacks and mods, and other stuff that is irrelevant to the vast majority of people.

1 Comment

  • am ajuns aici din fostul android market si am urmatoarea intrebare in caz ca te pricepi sa programezi aplicatii pt android:
    am vazut ca exista http://www.sd-toolkit.com/products_sdtbarcode_android.php si de aici rog sa se scrie mai multe linii prin care sa se scrie continutul la un desen QR intr-o baza de date in mysql .
    stiu ca se poate face acest cod, stiu ca poate am dar o idee ce mai departe sa fie la baza unei aplicatii interesante .. ideea e ca eu nu stiu inca ceea ce vreau sa fac , caut ispiratie . eu doresc doar aplicatia care sa citeasca coduri de bare iar eu intr-un disier de configurare sa explic aplicatiei catre ce server mysql sa trimita informatiile in ce tabela si ce forma sa aibe acel query trimis.
    in caz ca va urma sa apara in market o aplicatie de genu asta te rog sa ma anunti voi fi printre primi care o vor testa .